De start

 

Een aantal jaar geleden kreeg ik opnieuw de smaak te pakken. Fotografie, een hobby, een passie een artistieke uiting met zoveel facetten.

Ik koop opnieuw een camera en wil er alles over weten. Opleidingen en cursussen volgen elkaar op. Mijn honger naar meer raakt nooit gestild. De kunst van het vangen van licht is al eeuwen oud maar blijft fascineren. Dit uit zich in dat ultieme beeld die ik samen met mijn camera probeer vast te leggen.

 

Mijn doel

 

Na het doorlopen van de vele verschillende vormen van fotografie, het uitproberen en proeven van elk aspect, kwam ik tot de conclusie dat ik mij vooral wil toeleggen op het maken van het perfecte portret. Het werken met mensen om hun een onvergetelijk aandenken te geven. Iets die ze kunnen blijven koesteren en kunnen tonen aan iedereen die ze lief hebben. Het is zalig, inspirerend en bemoedigend om te zien hoe gelukkig iemand kan worden van die ene mooie foto. Dit kan zowel in hun aller gelukkigste, stoerste als droevigste moment zijn.

 

Het gevolg

 

Door het experimenteren met verschillende technieken ontstaan een aantal unieke werken. Deze deel ik graag met anderen en geven aan iedere muur een meerwaarde.

Dit alles, en de mogelijkheid om mijn kennis aan anderen door te geven, is waarom ik wil verder gaan in mijn ontwikkeling als fotograaf. Een ontwikkeling waaraan in mijn ogen nooit een einde komt.

 

Mario Demey fotograaf

 

Over mezelf